REVIEWS HELLOGROWTH MEMBERS

Kevin

2 jaar geleden kwam ik met de vraag bij Lieke om mij te trainen op conditie, coördinatie, kracht, stabiliteit & flexibiliteit. Als dansdocent in mijn eigen dansschool zorgen de juiste technieken en mijn algehele fitheid dat ik de lessen met volle kracht kan draaien.

 

Elke week zorgt Lieke weer voor een passende training vol uitdagende en grensverleggende oefeningen. Als ik kijk hoe ik ben begonnen en waar ik nu ben heb ik veel vooruitgang geboekt in zowel body als mind. De motivatie en inspiratie van Lieke zijn eigenschappen waar ik nog lang van wil genieten.

 

Ik kijk er naar uit om samen nog veel doelen te behalen!

Rachelle

Sinds ik personal training krijg van Lieke, heb ik echt het gevoel dat ik het maximale uit mijn trainingen haal.
Hierbij zorgt haar enthousiasme en aanmoediging ervoor dat ik ook echt beter mijn best doe!


Ik kom er nu eigenlijk pas achter hoe ik oefeningen goed moet uitvoeren voor het beste resultaat en merk ook echt vooruitgang. Wat ik ook fijn vind is dat Lieke steeds weer leuke, afwisselende manieren bedenkt om te trainen, dit maakt het echt makkelijker vol te houden.


Aanvullend op de training krijg ik voedingsadvies van Lieke. Ook daarin merk ik dat ik veel nieuwe inzichten krijg en inspiratie om ook mijn voedingspatroon in balans te krijgen. Kortom: een goede investering in mezelf. Ik voel me fitter, zit lekkerder in mijn vel en pas mijn kleding weer!

Annouk

Ik ben met een vraag bij Lieke gekomen en zij heeft dit omgezet tot een doelgericht plan. Wat nu al 8 maanden loopt. Still going strong!

 

De oefeningen stemt Lieke af op jouw doel en iedere training is anders. Je weet vooraf nooit wat je gaat doen en ze bedenkt iedere keer weer nieuwe, uitdagende oefeningen. Dit kan zijn op het gebied van techniek, conditie en stabiliteit.

 

Tijdens de training pusht Lieke jou tot het uiterste, op een enthousiaste, motiverende manier. Als het aan mij ligt gaan we nog wel even door. Mocht je nog twijfelen? Gewoon een berichtje sturen en ze ontvangt je met open armen.

Bel of WhatsApp

+316 53 56 81 96

E-mail

hellogrowth@outlook.com

Locatie

's-Hertogenbosch

Volg

  • Facebook
  • Instagram
logo wit_groene streep.png
logo wit_groene streep.png